Testing bar

Κενό

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Strappy & Happy!



Πρέπει να σας ομολογήσω ότι αν και λατρεύω τη μόδα, δε τα πάω πολύ καλά με τα high heels. M'αρέσουν τρομερά αλλά πάντα προτιμούσα την άνεση...οπότε οι εμφανίσεις μου πάνω σε 12ποντα είναι λιγότερο συχνές απο αυτή με τα αγαπημένα μου flatties!

Ένα fashion trend που έκανε λαμπερή είσοδο την άνοιξη του 2014, ειναι τα statement strapped heels! Δηλώνουν θηλυκότητα, sexiness, γοητεία, chic & classy και υψηλή αισθητική.

Τα strapped heels είναι τα αγαπημένα μας ψηλοτάκουνα που διαθέτουν το λιγότερο ένα λουράκι (όπως άλλωστε δηλώνει και η επίσημη ονομασία τους). Μπορεί να είναι ένα strap γύρω απο τον αστράγαλο (επειδή ο μινιμαλισμός ξέρει πως να κερδίζει!) ή πολλά κάνοντας χιαστί σχέδια πάνω στο πόδι.

Τα συναντάς σε sandal...




Αλλά και σε κλειστή pump για το χειμώνα...




Είναι ένα Shoe Trend για το οποίο χαίρομαι ιδιαίτερα! Επιτέλους ξεφύγαμε απο τα χοντροκομμένα τακούνια, τους υπερμεγέθεις κοθόρνους και τα high heels που μας κάνουν να μοιάζουμε πως περπατάμε πάνω σε κακόγουστες πολυκατοικίες. Τα strappies δίνουν ένα δυνατό feminine μήνυμα και φυσικά είναι στη wish list μας -παρόλο που μπορεί να μην είναι τόσο άνετα για το πόδι μας. Μας μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος, δε λένε;!

Ένα απο τα δυνατά του στοιχεία είναι ότι αποτελεί το απόλυτα στυλάτο αξεσουάρ της season για τη ντουλάπα μας! Μετατρέπει με ευκολία ένα simple outfit σε μοντέρνο, ιδιαίτερο και τρομερά appealing στο μάτι!

Έτσι, χάρη στη προσαρμοστικότητα, τη μινιμαλιστική τάση του και τον "ευπλαστο" χαρακτήρα του μπορεί να φορεθεί σε ένα βραδινό look, στο χώρο εργασίας σου αλλά και συνδυασμένο με ένα baggy jeans δίνοντας τον extra πόντο θηλυκότητας που στερείσαι απο το denim bottom σου!


Casual Strappy Style


With Baggy Jeans



With Sweatshirt & Shorts



Combined with loose trousers

Strappies in The Office



Strappies in Total White Outfit




Smart Casual Look in Jeans & Trench 




Chic in the Office with Midi Dress

Dressy Strappy Style


Ruffle Hem Skirt & Shirt




Μini black Dress




Strappy & Backless


#Inspiration

































Kαι μιας, λοιπόν, και ήδη έχουμε αγαπήσει τη καινούρια strappy τάση... συγκέντρωσα εδώ μερικές shopping προτάσεις μου! Περιμένω τα σχόλια σας!



Asos





Schutz





Zara





Jeffrey Campbel




Zara





Schutz





Zara





Asos





Agassiz





Asos Hermione



Note:
Για μας που αγαπάμε την άνεση, τα strappies μπορούν να βρεθούν σε μέτριo τακούνι -ακόμα και σε flat. Ενώ το μέγεθος του τακουνιού ποικίλει απο το στιλέτο σε πιο thick!
Εμείς επιλέγουμε όποιο μας ταιριάζει και μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα :)



xxx MaryS.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα