Testing bar

Κενό

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

You got me...So Chained!


Σκέφτομαι πως είχαμε μέρες να κάνουμε μπιχλπιμπιδο-συζήτηση! 
Μετά το αγαπημένο μας trend  Ear Cuffs το οποίο αναλύσαμε και αγαπήσαμε μαζί δυο βδομαδούλες πριν, σήμερα σκέφτηκα να μιλησουμε για τα Body Chains

Με το body chain, μπορείς να έχεις διάφορα στυλ. Μπορείς να γίνεις boho, hippie ή gipsy (που μεταξύ τους βρίσκουμε πολλά κοινά) αλλά και classy με μια διακριτική δόση sexiness.
Αν το παρακάνεις, βέβαια, πιθανόν να σου θυμίσεις πρωταγωνίστρια του Bollywood. Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ, στο InMaryLand να σε βοηθήσουμε και να πούμε τα άκρως απαραίτητα σχετικά με αυτή τη μπιχλπιμπιδοτάση!

Αυτές οι αλυσίδες πλέον έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς! Στη τηλεόραση, όταν τις φορούν οι αγαπημένες μας celebrities, στην αγορά, στα καταστήματα, στη παραλία! Δεν είναι εντελώς καινούρια τάση (όπως οι περισσότερες) αλλά επιστρέφει ανανεωμένη και σε πολλές παραλλαγές για να τη τολμήσουν και οι πιο "ιδιότροπες" και διστακτικές απο εμάς...

How To Wear



Φόρεσε το body chain με το πουκάμισο σου, αφήνοντας ανοιχτά τα πρώτα 3-4 κουμπιά (όσα σου "επιτρέπει" η cup σου για να είμαστε ειλικρινείς), έτσι ώστε να διακοσμούν τέλεια το ακάλυπτο δέρμα στο θώρακα σου!


Θέλεις να βάλεις ένα backless φόρεμα ή top; Ένα body chain για την ανοιχτή σου πλάτη είναι ιδανικό! Μπορεί να "δενει" στους ώμους ή να κάνει χιαστί σχήμα στην ακάλυπτη πλάτη σου. Στην αγορά μπορείς να βρεις μπόλικες επιλογές, που θα σου επιτρέπουν όχι μόνο να τις χρησιμοποιείς για το πίσω μέρος αλλά και το μπροστά μέρος του σώματος σου!

Και μιας που λέγαμε για χιαστί body chain...ιδού το παράδειγμα του InMaryLand σε συνδυασμό με cropped lace top και heighwaisted jeans! Αυτού του είδους το combine είναι πολύ δημοφιλές μιας και δίνει ένα touch απο sexiness. Οσο χρειάζεται μαζί με το τοπάκι μας! Μπορείς να το βάλεις και με φούστα απο κάτω και γενικότερα με οποιοδήποτε bottom της επιλογής σου.

Αφορμή για να νιώσουμε λίγο αρχαίες Ελληνίδες με το Arm Chain να κοσμεί το μπράτσο μας! Θα το βρεις σε απλή αλυσίδα ή με σχέδιο όπως το παραπάνω στη φωτογραφία.
Αυτό σε συνδυασμό με τη μαυρισμένη επιδερμίδα μας το καλοκαίρι...είναι όνειρο!


Δε πιστεύω να σε έπεισα μέχρι τώρα, ότι το body chain φοριέται μόνο πάνω σε γυμνό δέρμα; Η εξέλιξη της τάσης, προτείνει να το βάλεις και πάνω απο το top ή το μονόχρωμο minimal φόρεμα σου! Ετσι, έχεις στο look σου αυτό το "κάτι" που λείπει και φυσικά...μόνο τα αξεσουάρ ξέρουν πως να το κάνουν!


Hand Chain bracelet για boho look! Φόρεσε το μαζί με τα αγαπημένα σου δακτυλίδια και κάνε ένα στυλ που αποπνέει χαλαρότητα και hippie αέρα!

Τα Hair Chains είναι μια κατηγορία απο μόνα τους... Είναι το απολυτο trend στα hair αξεσουάρ και σύντομα θα έχουμε εδώ στο InMaryLand, post αποκλειστικά για αυτά!
Οπως τα υπόλοιπα body chains, ετσι και αυτό κάνει ένα απλό outfit ακόμα πιο εντυπωσιακό ενώ σε κάνει να φαίνεσαι  αρχαία θεά. Μπορείς να το φορέσεις με το μαλλί σου κάτω ανάλαφρο ή σε σινιόν! Μπορεί να ειναι μια απλή μονή αλυσίδα ή με εντυπωσιακό σχέδιο, όπως της φωτογραφίας!


Γιατί όταν λέμε "body chain" το εννοούμε! Chains...παντού και ψηλά στο πόδι σου, να αχνοφαίνεται κάτω απο το shorts ή το φόρεμα σου, ακόμα και στη παραλία με το μαγιό σου! Και μιας και λέμε για μαγιό...........


Tα body chains ίσως σου γίνουν τόσο απαραίτητα...που ούτε στη παραλία δε θα τα αποχωρίζεσαι! Και καλά θα κάνεις μεταξύ μας, δηλαδή. Είναι σέξυ και δε θα υπήρχε καλύτερη περίσταση για να τα βάλεις!


Για το απόλυτο καλοκαιρινό gipsy style , φόρεσε ένα αέρινο φόρεμα και βάλε τα feet chains στα πατουσάκια. Είναι κάτι σαν την εξέλιξη της κλασικής αλυσίδας γύρω απο τον αστράγαλο. Επίσης μέσα απο τις διάφορες παραλλαγές του μπορείς να βρεις απο το πιο απλό και λιτό feet chain μέχρι την υπερπαραγωγή της παραπάνω εικόνας.
Μεταξύ μας...την υπερβολή δε θα τη τολμούσα αλλά δε μπορώ να αρνηθώ ότι είναι άκρως εντυπωσιακή, έτσι; 

Πάμε για Ψώνια;


Myfashionfruit



Asos



Asos



New Look




Myfashionfruit




LovMely




Yes, I Do




Designsix



Asos



Yes, I Do



Etsy.com / FunnyPeopleCo



New Look



Orelia



Etsy.com / Angelscrown



Etsy.com / Angelscrown



Nasty Gal



Etsy.com / JewelsByWanda




TheChocoBerryShop 




GemsbyKM

Ελπίζω να σας κάλυψα... Γενικότερα, τα body chains είναι ευκολότερο να τα βρεις μέσω ίντερνετ και με μια καλή έρευνα μπορείς να βρεις πανέμορφα κομμάτια σε εξαιρετικές τιμές! Τσέκαρε για μεγαλύτερη ποικιλία το etsy.com και το asos.com που εδώ στο InMaryLand έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία!

Ξεσηκώθηκα να ξέρετε...και τώρα που στο τέλος της βδομάδας θα βγω για ψώνια, με βλέπω να τσιμπάω και την αλυσιδίτσα μου ;)



xxx MaryS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα