Testing bar

Κενό

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

"Και στο κεφαλάκι σου"...

Οχι, όχι! Δεν είναι αυτό που νομίζεις...
Στο εγγυώμαι, στο υπογράφω.

Το μοναδικό που ανεχόμαστε προς το παρόν στο υπέροχο κεφαλάκι μας είναι όλα αυτά που μας προτείνουν οι international fashion bloggers, designers κτλ, κτλ.

Headbands υπέροχα σε κάθε στυλ, χρώμα, σχέδιο, σχήμα, ύφασμα! Ακόμα και εσύ που αντιπαθείς ξένα σώματα πάνω σου και ιδίως εκείνα που σφίγγουν το πάνω μέρος του κεφαλιού σου και σου χαλάνε το μαλλί (σε νιώθω), αν βρεις αυτό που σου ταιριάζει θα το λατρέψεις και θα το υιοθετήσεις και πέραν της παραλίας! Αμέ...

Σήμερα στο InMaryLand συζητάμε, λοιπον, περί κορδελίων υφασμάτινων, αλυσιδωτών και λουλουδάτων και επιλέγουμε μαζί ποιο και πως θα το φορέσουμε!


Το κλασικό Turban Headband 


  • To βρίσκουμε σε μονοχρωμία, prints, floral, και σε ποικιλία υφασμάτων ανάλογα το στυλ και την εποχή. 
  • Ο συνηθέστερος τρόπος να το φορέσεις είναι αυτός...προσθέτεις και ένα στυλάτο γυαλί ηλίου και είσαι έτοιμη! 
  • Δοκίμασε το με ψηλή αλογοουρά, χαμηλή στο πλάι πλεξούδα αλλά και χαλαρές μπούκλες για πιο ανάλαφρο καλοκαιρινό look.
                             Μαντήλι                                       


Για μας, που μας πιάνει παράνοια απο τη ζέστη το καλοκαίρι και βρίσκουμε τον εαυτό μας έτοιμο να ξυρίσει το κεφάλι του με τη ξυριστική μηχανή του φίλου μας...η λύση είναι μια: ΜΑΝΤΗΛΙ -τώρα ειδικά με τα 70s στα πάνω τους!
  • Μαζεύεις το μαλλί σου σε ένα messy κότσο-αφήνοντας ή όχι κάποια τούφα μπροστά στο μέτωπο σου- και τυλίγεις το αγαπημένο σου μαντήλι.
  • Ενας τρόπος είναι να είναι τυλιγμένο ομοιόμορφα και να φαίνεται σα κορδέλα.
  • Διαφορετικά, μπορεί να το δέσεις ψηλά στο πλάι κάνοντας ένα φιόγκο.
  • Ή ακόμα καλύτερα, αν το φουλάρι σου είναι μακρύ να το δέσεις χαμηλά με έναν απλό κόμπο αφήνοντας τις άκρες να κρέμονται. 
  • Extraδάκι: Αν αφήσεις τα αυτιά σου ακάλυπτα επέλεξε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια για να ολοκληρώσεις το look!
Το λουλουδάτο στέμμα


Δυο οι περιπτώσεις...Με τόσο λουλουδικό στο κεφάλι σου να μοιάζεις σαν boho νεραιδούλα που βολτάρει στo Coachella Festival ή επικείμενη νύφη! Όπως και να έχει όμως, με τόσο που θα το δούμε (ήδη το έχεις δει, παραδέξου το) θα το συνηθίσουμε και αυτό...και ίσως το φορέσουμε.
  • Φόρεσε το με το μαλλί σου κάτω ανάλαφρο. Προτίμησε τις μπούκλες...να μοιάζεις με αερικό. 
  • Τέλειο για να συνδυαστεί με ένα maxi φόρεμα το καλοκαίρι σε κάποια ιδιαίτερη εκδήλωση. Μπορείς να το πλέξεις στα μαλλιά σου και να φτιάξεις ένα ρομαντικό σινιόν.
  • Το floral μπορείς να το βρεις με μικρότερα λουλούδια και να το φορέσεις με ένα swing boho φόρεμα και gladiator sandals.

    Head/Hair Chain

Αν τα κοσμήματα είναι ένας απο τους πιο αγαπημένους μας φίλους...καταλαβαίνεις πως κάποιες απο εμάς έχουν ερωτευτεί αυτή τη τάση και γενικότερα αυτή τη gipsy bohemian αγάπη των τελευταίων μηνών. Δεν είναι απαραίτητο να συμβιβαστείς με ένα hair chain "φορτωμένο". Διάλεξε κάποιο στα μέτρα σου...και θα ξεχωρίσεις!
  • Φοριέται όπως και οι υπόλοιπες headbands με τα μαλλιά μας κυρίως κάτω...
  • Αν επιλέξεις να κάνεις μια αλογοουρά ή ένα κότσο υπάρχουν head chains που διακοσμούν το τυλιγμένο μαλλί σου στο πίσω μέρος του χτενίσματος κάνοντας την έκπληξη μόλις γυρίσεις πλάτη ;)

*Συμπέρασμα, φίλη μου...ακόμα και εσύ που προτιμάς τα φουλαροειδή και κορδελοειδή για τη παραλία...Ξανασκέψου το για το everyday look σου!
Προσθέτει στυλ στο άχαρο messy μαζεμένο σου μαλλί μες στο κατα-καλόκαιρο ενώ το (ξανά)σώζει εις τας παραλίας! Ασε που σε μια έξοδο ή ιδιαίτερη περίπτωση μοιάζεις με αιθέρια ύπαρξη ή αρχαία αιγύπτια (βλέπε hair chain).
Τελικά...ποιο διαλέγεις;

Θα το βρεις παντού στα τμήματα των hair accessories στα καταστήματα <3

xxx MaryS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα