Testing bar

Κενό

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Get the camel look!


Γιατί κάτι τέτοιες μέρες αυτής της εποχής με τα σύννεφα γεμάτα και τα χρώματα γκρίζα...εσύ χρειάζεσαι λίγο απο το κλασικό και πολύ αγαπημένο σου camel χρώμα για να τραβήξεις τα βλέμματα -και πως να το κάνουμε;- να νιώθεις πιο φωτεινή!

Το έχουμε οι περισσότερες (εσυ που κουνάς το κεφάλι και σκέφτεσαι "μα, εγώ, δε το χω!", επιβάλλεται να κάνεις έρευνα αγοράς γιατι πίστεψε με θα ειναι κομμάτι που δε θα βγει π-ο-τ-ε απο τη ντουλάπα σου!). Το αγαπάμε, ειναι η fluffy κλασικούρα μας αυτό το παλτό-τουλάχιστον, στα δικά μου μάτια.

Το φοράς με casual στυλ και sneakers για βόλτα στη πόλη, το λιώνεις στη δουλειά στο γραφείο με το απαιτούμενο απο τον εργοδότη σου dress code, το φοράς και το βράδυ για ποτό με το μικρό μαύρο φόρεμα σου!

Δε σηκώνει περιορισμούς και όρια... μόνο διάθεση να πειραματιστείς!
Δεν έχει φύγει απο τη μόδα ποτε...και νομίζω, δε θα φύγει όσα fashion trends και αν έρθουν.

Γι αυτό σήμερα και εγώ αποφάσισα να σε διευκολύνω και να σου φτιάξω ένα κλασικό και (παν)εύκολο smart casual outfit για να αντιγράψεις και να φοράς απο το πρωί μέχρι το βράδυ!



Camel παλτό σε κλασική γραμμή (απέφυγε όταν θες να επενδύσεις σε διαχρονικό κομμάτι, περίεργες γραμμές καθώς 2-3 χρόνια μετά ειναι το πιθανότερο να μη φοριέται), cropped ripped jeans, 3/4 μανίκι μπλούζα με ελαφρώς σηκωμένο γιακά (top trend), μεγάλη shopping bag και pointy flats για να δέσουν τέλεια με το cropped παντελόνι σου!

Extraδάκι: Σε περίπτωση που δε σε ενθουσιάζει ο συγκεκριμένος τύπος παπουτσιού (είπαμε ή το λατρεύεις, ή το μισείς), φόρεσε ένα ankle boot αρκετά χαμηλό ώστε να αναδείξεις το κοντό jeans σου!

Βρες το outfit εδώ:

Παλτό ZARA/ Jeans ZARA/ Τοp ΖΑΡΑ/ Tσάντα ZARA/ Flats ZARA/Κασκόλ ZARA

!Get it!


2 σχόλια:

  1. Το λατρεύω αυτό το χρώμα είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι! Το καμηλό παλτό μου είναι απαραίτητο και φροντίζω να το ανανεώνω σχεδόν κάθε 6-7 χρόνια... επίσης τσάντα σε αυτό το χρώμα που την κρατάω με πολλά στυλ ντυσίματος....Καλή σου μέρα Μαίρη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! Αυτό ειναι το θέμα! Τα κομμάτια που έχουμε να ειναι διαχρονικά και να ταιριάζουν σχεδον με όλα!
      Καλημέρα Χριστινα μου!

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα