Testing bar

Κενό

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Μάθε πως να κάνεις πολλούς & διαφορετικούς συνδυασμούς με τα ρούχα σου!


Και για πες μου τώρα...

Πόσες φορές την έχουμε πάθει;
Αγοράζουμε κάτι (μέσα σε όλα τα υπόλοιπα που έχουμε σηκώσει απο την αγορά), πάμε σπιτι, το βάζουμε στη ντουλάπα και δε το ξαναβγάζουμε ποτέ. Είναι το κλασικό που λες...α, σήμερα θα βάλω τη καινούρια μου φούστα!
Τη συνδυάζεις με το παλιό σου ζιβάγκο, δε σου ταιριάζει. Με το cropped πουλοβεράκι σου, δε σου ταιριάζει. Με ένα Tshirt...χμ...ναι, σ'αρέσει! Αλλα πανωφόρι! Δε σου ταιριάζει με κα-νέ-να πανωφόρι (ναι μας έχει συμβεί!).

Τι θα κάνεις; Θα ξεπαραδιαστείς σε καινούριο outwear;
Οχι, καλε! Δεν είναι καιρός για τόσα έξοδα. 

Οπότε εδώ σου έχω δυο εναλλακτικές:
1) Πας καρφί για αλλαγή.
2)Σκέφτεσαι, αναλύεις (και ερευνάς αν θες) πιθανούς συνδυασμούς, mix & match και τα γνωστά παντρέματα -ΠΡΙΝ- αγοράσεις τη φούστα αυτή, που στο τέλος σε σύγχυσε και τη πέταξες πίσω στη ντουλάπα όπως ήταν με το καρτελάκι.Το καλύτερο για μένα, και μετά απο πολλή εξάσκηση μπορώ να σου πω πως μετράει τρομερά στη πράξη...είναι όταν βγαίνεις για τα "μεγάλα" ψώνια...να φροντίζεις με ένα τρόπο (οχι, δεν είναι μαγικός) αυτά που αγόρασες να ταιριάζουν μεταξύ τους -αν όχι με κάτι που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

Σ'αυτό το σημείο θα σου δείξω κ εγώ τη δική shopping list (αγορασμένα πλέον) των τελευταίων δυο βδομάδων και πως αυτά συνδυάζονται μεταξύ τους με επιτυχία!


Πρωτοτύπησα στις αποχρώσεις όπως βλέπεις. Και πάλι καλά να λες που δεν είναι όλα μαύρα. Να σου πω, πως τη μουσταρδί μπλουζίτσα (Νο.4) τη πήρα και σε μαύρο, και το πλεκτό γκρι γιλέκο (Νο.9) επίσης το υιοθέτησα στο αγαπημένο μου μαύρο (είναι αυτό το "ποσο μου αρέσει αυτό...ας το πάρω σε όλα τα χρώματα!").

Αν παρατηρήσεις προσεκτικά τα items διαπιστώνεις ότι μπορούν να συνδυαστούν με ευκολία μεταξύ τους, αφου ταιριάζουν τόσο χρωματικά...όσο και σε στυλ ή υφή.


Ειχαμε μιλήσει για το μουσταρδί  και πόσο μας πάει τις καστανές-θυμάσαι έτσι;
Εγώ το προτίμησα σε πουλοβεράκι , όχι πολύ μακρύ, αλλά ούτε και ιδιαίτερα cropped -λίγο πιο πάνω απο το κανονικό μάκρος θα έλεγα- με midi φούστα με σκίσιμο στο μπροστινό μέρος και το πλεκτό μακρύ γιλέκο που ερωτεύτηκα απο Stradivarius! Κάπου εκεί για να σπάσω τη διχρωμία και να προσθέσω λίγη τσαχπινιά συνδύασα το outfit με το καινούριο μου fluffy κουβερτο-κασκόλ που λάτρεψα απο τη πρώτη στιγμή!
(θα βρεις links για τα items στο τέλος του άρθρου).


Ενα outfit που με μερικές παραλλαγές το φοράς και προς την άνοιξη. Χρώματα ανοιχτά σε αποχρώσεις του off white/grey και του κλασικού μας μαύρου, στυλ smart casual κ' άνετο ! Εδώ θέλω να σου μιλήσω για το μπλουζάκι. Στη κρεμάστρα πιθανόν να μη σου μιλήσει. Στο site επίσης...δε θα σου μιλήσει. Πάνω σου όμως...δε θα βάλει γλώσσα μέσα! Είναι σε γραμμή εβαζέ, κάνει γλυκές πτυχές μπρος-πίσω σχηματίζοντας A-γραμμή όπως τελειώνει και όπως διαπιστώνεις απο την εικόνα είναι ασύμμετρο. Αν το βρεις, δοκιμασε το! Φαίνεται απλό (ένα ακόμα ριγέ μπλουζάκι κοινώς!), αλλά έχει τέλεια γραμμή και ταιριάζει για everyday εμφανίσεις, office looks μέχρι και για το ξαφνικό ποτάκι που προέκυψε ένα βράδυ. Ασε που κοστίζει μόνο 12€!


Το mini έχει επιστρέψει δυναμικά, έτσι!; Τι καλύτερο απο το να το φορέσεις σε suede συνδυάζοντας το με ένα τέλειο πλεκτό, όπως το μουσταρδί αγαπημένο μας.
Τσέκαρε το σχέδιο βολάν που κάνει το δερμάτινο τζάκετ στο τελείωμα του και έλα να ερωτευτούμε μαζί! Φυσικά...το ζεστό φουλαράκι μου έχει γίνει musthave και εννοείται δε το βγάζω!



Ενα κλασικό black & white look. Φόρεσε το έτσι το πρωί που έχει ήλιο και ακουμπάει λιγουλάκι η θερμοκρασία τους 19-20 βαθμούς ακόμα...ενώ για το βράδυ πρόσθεσε κάτω απο το πλεκτό γιλέκο, το δερματινο jacket που σου προτείνω! Και έτοιμη!
All day, all night. Just perfect.


Γκρι-μαύρο, ο πιο κλασικός χρωματικός συνδυασμός για το χειμώνα! Γι αυτό το outfit θα σου πω τρία πράγματα. Μια φούστα pencil για μας που έχουμε λίγη περιφέρεια είναι δύσκολο πράγμα. Τονίζει-τονίζει-ΤΟΝΙΖΕΙ! Το σκίσιμο στη μέση, το οποίο σ αυτή τη φούστα φτάνει ψηλά 1ον, τραβάει το βλέμμα και τη προσοχή του άλλου απο τις καμπύλες σου (αυτές που συνηθιζεις να κρύβεις), 2ον, κολακεύει περισσότερο σώματα με λίγο "extra" στη περιοχή αυτή. Το γιλέκο επίσης λειτουργεί μαγικά για να κρύψει περιφέρειες, ψωμάκια κτλ κτλ. Προτιμήστε το με στενά φορέματα ή φούστες που αρνείστε κατα τα αλλα να φορέσετε σκέτα! Τέλος...επιλέγω σ αυτό το look total black απο μέσα, με αποτέλεσμα το outfit να μοιάζει ως φόρεμα και όχι ως top-bottom! 

Links

-με βάση το σχεδιάγραμμα στην αρχή-

Νο.1/Νο.2/Νο.3/Νο.4/Νο.5/Νο.6/Νο.7/Νο.8/Νο.9


Καταλαβαίνεις λοιπον, πως αν κάνεις αγορές με "στρατηγική" μπορεί να ενισχύσεις τη γκαρνταρόμπα σου με πάνω απο δυο συνδυαστικές προτάσεις! Κάποιες μπορεί να σ'αρέσουν περισσότερο απο άλλες, αλλά το σίγουρο είναι ότι όλες θα τις φορέσεις ανάλογα με το mood της μέρας.  Κάπου θα ταιριάξουν!

Δοκίμασε το την επόμενη φορά...και θα με θυμηθείς!
Next time λοιπόν!




8 σχόλια:

  1. Μαράκι όπως πάντα με εντυπωσιάζεις! Το Νουμερο 3 θα προτιμήσω αν και ολοι οι συνδυασμοί είναι ωραίοι και έξυπνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι πολύ που σου άρεσαν! Το 3 το κάνω κ εγώ επανειλλημένως...καθως το μουσταρδί με το μαύρο έχουν γίνει η αδυναμία μου σαν συνδυασμός!
      Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου :)

      Διαγραφή
  2. Ακριβώς Μαράκι θέλει συντονισμό η αγορά για να έχεις πολλές δυνατότητες και επιλογές διαχείρηρσης των ρούχων σου.. Μου αρέσουν όλοι οι συνδυασμόι σου .. θα τα φορούσα όλα... Φιλιά και καλημέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειο post και οι συνδυασμοί ο ένας καλύτερος από τον άλλον! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Ιωάννα! Η αλήθεια ειναι πως δε πρωτοτύπησα χρωματικώς...αλλά τι να κάνουμε που λατρεύουμε τα moody χρώματα του χειμώνα; :)
      Καλη σου μέρα!

      Διαγραφή
  4. σωστηηηηηηηηηηηή!!!!!!!!!!! οργανωμένα πράγματα!! παιδί μου μιλάει ο παρθένος μέσα σου! σε νιώθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο δεν είναι πάντα καλό να ξέρεις χαχαχα!
      Οργανωση φίλη μου! Επιβάλλεται και χρησιμεύει!

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα