Testing bar

Κενό

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

15+1 Τρόποι για να είσαι στυλάτη παρά το κρύο!



Σκέφτεσαι χειμώνας και η εικόνα που σου έρχεται στο μυαλό...είναι ο εαυτός σου...ως ο "άνθρωπος-κρεμμύδι". 

Κοίτα, ψέματα δε θα σου πω.
Αν θες να είσαι ζεστή θα χρειαστείς πολλά
layers και όγκο για να σε προφυλάξει απο το κρύο. Αν θες να είσαι (και) στυλάτη...μπορείς να περιορίσεις (λίγο) το κρεμμύδι και να επενδύσεις σε ότι καλύτερο έχεις στη ντουλάπα σου για την εποχή αυτή.

Εδώ θα σου πω και εγώ με τη σειρά μου, ποια είναι αυτά τα κομμάτια που είναι winter essentials  και με τα στυλάτα χαρακτηριστικά τους στο τέλος...θα σε σώσουν:
  1. Το πιο cozy fluffy πουλόβερ. Ξέρεις αυτά που έχουν μικρές  μικρές τριχουλίτσες και όταν ο άνεμος φυσά κατα πάνω σου, αυτές ανεμίζουν περήφανες! Είναι και περήφανο το πουλόβερ μας λοιπον...και ζεστό! -γι' αυτό να φροντίσεις να το φορέσεις τώρα, για τις λίγο πιο ζεστές μερες δε στο συνιστώ, θα δεινοπαθήσεις!
  2. Οτιδήποτε σε κόκκινο...επένδυσε χωρίς δεύτερη σκέψη! Θα είναι ρούχο; Outwear; Κραγιόν; Αξεσουάρ; Lingerie; Οτιδήποτε απο αυτά...αποτελεί το χαρακτηριστικό του μήνα! Ιδανικός (και δημοφιλής) συνδυασμός με μαύρο/λευκό.
  3. Φρόντισε τα νύχια σου να μπουν στο κλίμα. Παίξε μεταξύ της κλασικής χειμωνιάτικης παλέτας μαύρου/ασημένιου/κόκκινου ή δώσε μια rock διάσταση στο manicure σου προσθέτοντας τρουκς σε σκουρη βάση!
  4. Σκέπασε το κεφαλάκι σου με τα πιο ωραία αξεσουάρ! Διάλεξε ανάμεσα σε καπέλο -για boho καταστάσεις-, knitted σκουφάκι με προκλητική φούντα on top ή με ένα sexy headband με σχέδιο ή χωρίς! Θα σε κρατήσουν σίγουρα ζεστή...και σίγουρα in style!
  5. Γούνινο παλτό! Must have...χωρίς να χρειάζονται παραπάνω επεξηγήσεις. Σε ζεσταίνει απόλυτα ενώ είναι ιδανικό τόσο για το πρωί με το χαλαρό outfit σου, όσο και για τη βραδινή σου έξοδο!
  6. Μη ξεχνάς πως και το χειμώνα τα κοσμήματα είναι απαραίτητα. Τα χρυσά (ή επίχρυσα) αξεσουάρ ταιριάζουν με την αντίθεση του κρύου καιρού με το ζεστό του χρώματος τους! Midi rings, κομψά studs σκουλαρίκια ή μινιμαλ βραχιόλια είναι τα κοσμήματα που θα αναδείξουν ένα απλό -και ίσως αδιάφορο- σύνολο.
  7. Ενα δερμάτινο παντελόνι επιβάλλεται να το έχουμε όλες. Το φοράς σουπερ με τα πλεκτά σου και κάνεις ένα τέλειo edgy look!
  8. Oσο το φθινόπωρο ευχαριστήθηκες το γιλέκο...άλλο τόσο θα το φορέσεις και το χειμώνα. Το φοράς είτε κάτω απο το πανωφόρι σου ως προσθήκη στο outfit είτε πάνω απο το outwear αρκεί αυτό να μην είναι χοντρό. Ενα σακάκι ή ένα δερμάτινο κάτω απο το γιλέκο είναι τέλειες επιλογές για να είσαι άνετη και να κινείσαι ακομα καλύτερα χωρίς δυσκολία! Ναι, κάτω ο κρεμμυδάνθρωπος!
  9. Το suede ήρθε μαζί με τα 70s και επιβάλλεται να μείνει στη ντουλάπα σου και τη κρύα αυτή season. Ακριβώς όπως το δερμάτινο, το συνδυαζεις με πλεκτά, πουκαμίσες, δαντέλες παίζοντας με την αντίθεση της υφής και δίνοντας ενδιαφέρον στην εμφάνιση σου.
  10. Ενα fluffy cardigan ή ένα τέλειο poncho μπορεί να φορεθεί όμορφα το χειμώνα, δίνοντας layers και κάνοντας μας να μοιάζουμε πολύ chic. Διάλεξε ένα μονόχρωμο, κάποιο με γεωμετρικά σχήμα ή ένα καρό σχέδιο. Δημοφιλείς επιλογές που συνήθως ταιριάζουνε με τη πλειοψηφία της γκαρνταρόμπας σου.
  11. Όπου mini...έρχεται απο πίσω και η over the knee μπότα! Θα τη βρεις σε δέρμα ή suede, με διπλό πάτο ή πιο flat, ψηλοτάκουνη...χαλαρή γύρω απο τη γάμπα ή εφαρμοστή. Εχει ιδιαίτερη σημασία να ψάξεις πρώτα ανάμεσα στα διάφορα στυλ για να βρεις ποια ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου πόδι και μετά να τη φορέσεις με ότι φούστα, φόρεμα, κολάν και skinny παντελόνι έχεις!
  12. Τελευταίες πινελιές στη χειμερινή εμφάνιση σου επιβάλλεται να είναι τα blanket scarf! Και όπως είχαμε πει στο τελευταίο post εδώ, όσο πιο blanket...τόσο καλύτερα!
  13. Oversized sweater dress...! Τρελαίνομαι για υπερ-τεράστια πουλοβεροφορέματα με καλσονάκι και ψηλή, πάνω απο το γόνατο μπότα! Τρελαίνομαι σου λεω...κ ξέρω πως σ'αρεσει και εσένα! Και αυτό λοιπον...ΜΕΣ τη ντουλάπα! Checked 
  14. Φρόντισε το συγκεκριμένο χειμώνα...να μη ξεχνάς τα κρόσσια (όπως δε ξεχνάς και τα 70s)! Κρόσσια σε πανωφόρι; Σε τσάντα; Σε suede ankle μποτάκι; Οπουδήποτε. Τα αγαπάμε. Δίνουν στυλ...και φαντασία! Απλά πρόσεξε να είναι ένα. Οχι, παντού.
  15. Στο καθημερινό σου (συχνά και το bussiness) παπούτσι σου θα επιλέξεις μεταξύ brogues, oxfords ή chelsea. Αν εξαιρέσεις το τρίτο που είναι μποτάκι...τα δύο πρώτα επίσης μπορείς να τα βρεις σε μποτικό. Είναι εύχρηστα, ταιριάζουν με όλα..και σίγουρα δε θα αφήνουν τον αστράγαλο σου με κρυοπαγήματα σε σύγκριση με τη χαμηλή εκδοχή τους. Είπαμε...κρυωνω η γυναίκα!
  16. Και επειδή όχι μόνο κρυώνεις η γυναίκα...αλλά είσαι και απαιτητική, ενημερώνεσαι, έχεις ανάγκη για ανανέωση και παρ'όλες τις 125 τσάντες σου θες ακόμα μια στη συλλογή σου...εγώ θα σου προτείνω τη τύπου Drew που είναι η επιτομή του στυλ στο αγαπημένο μας αξεσουάρ, τη τσάντα! Αν θυμάσαι...εδώ μιλήσαμε για το πως θα τη φορέσεις, αλλά και που θα τη βρεις.

*Δε θέλω να ξεπαραδιαστείς. Απλά οργανώσου...και όποιο item απο τα 16 και αν επιλέξεις...δε θα το αποχωριστείς στο δικό σου στυλάτο χειμώνα! Α! και ζεστό χειμώνα. Μη ξεχνιόμαστε..



2 σχόλια:

  1. Εκείνο που θέλω κολασμένα είναι ένα δερμάτινο παντελόνι..
    Όσο σκέφτομαι ότι είχα ένα παλιά και δεν υπάρχει πια.. :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mia...ένα δερμάτινο είναι σίγουρα απαραίτητο! Σε καταλαβαίνω...

      Διαγραφή

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα