Testing bar

Κενό

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Winter in Sandals? Would you?



Θα έχεις παρατηρήσει φαντάζομαι ότι αν και χειμώνας θα βρεις στην αγορά πέδιλα. Άλλα λίγο πιο συμμαζεμένα με περισσοτερο υφασμα για να καλύψει το πόδι ενώ άλλα εντελώς minimal & strappy που σε κάνουν να αναρωτιέσαι..."μα δε θα παγώσω?"

Για να λέμε του στραβού το δίκιο...θα παγώσεις, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία και κάνουμε ότι δε μας πτοεί. Αν μου έλεγες για πέδιλο το χειμώνα, πέδιλο με καλσόν, πέδιλο με κάλτσα θα σε κοροιδευα και θα σου θύμιζα ότι εδώ δεν είναι Αγγλία, αλλά τα πράγματα αλλάζουν και το μάτι σιγά σιγά συνηθίζει τις καινούριες τάσεις -οι οποίες μεταξύ μας είναι και πολύ elegant!



Φόρεσε ένα πέδιλο που καλύπτει καλά το πόδι σου και το κρατάει σταθερό, με το δερμάτινο παντελόνι σου και ένα fluffy πουλόβερ για να διατηρήσεις ζεστό τουλάχιστον το πάνω μέρος του σώματος σου! Πρόσθεσε στο look το αγαπημένο σου backpack...και έτοιμη! Ενα πέδιλο συνδυασμένο με δερμάτινες υφές δίνει edgy αποτέλεσμα και μια πολύ chic εμφάνιση φυσικά!


Είχες λατρέψει το καλοκαίρι εκείνα τα μπεζ πέδιλα σου και τώρα σου λείπουν; Κάνε ένα pastel outfit και φόρεσε τα με περηφάνια και πυγμή...για το κρύο που θα νιώσουν τα δακτυλάκια σου! Μη σε πτοεί όμως...είσαι σούπερ! Οπως γνωρίζεις...το μπεζ πέδιλο με το ένα jeans θα είναι πάντα top συνδυασμός...και εκεί να επενδύσεις!
Οι μέρες είναι γιορτινές και ένα midi φόρεμα αποτελεί τη καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή. Ετσι, ένα πρωινό που ο ήλιος ειναι ακόμα ζεστός εσύ φόρεσε το με τα αγαπημένα σου πέδιλα και ρίξε απο πάνω το καμηλό χειμερινό παλτό σου, που δεν αλλάζεις με κανένα άλλο όλη τη season! Σκούφος, γάντια και αξεσουάρ σε ζεστές αποχρώσεις συμπληρώνουν super την εμφάνιση σου. Φρόντισε το midi να είναι αρκετά μακρύ για να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του σώματος σου και έτσι...να μην αισθανθείς έντονα το κρύο.


Peep toe μποτο-σανδαλάκι και total black είναι το δικό μου αγαπημένο! Επέλεξε ψηλόμεσο tailored παντελόνι με cropped πουλόβερ και ένα μακρύ παλτό για stylish αποτέλεσμα! Κατα τα άλλα ξέρεις... φασκιώσου! Καπελάκι, γαντάκι και σφιχτά τα δόντια!
Ναι! Θα τα καταφέρουμε!

Βραδινή έξοδο λες...και σκέφτεσαι "μα πάλι μποτάκι"; Το ξέρω ότι βαρέθηκες, σε νιώθω φίλη μου! Τι θα έλεγες για εκείνα τα χρυσα σου πέδιλα; Με το oversized boyfriend blazer που φοριέται κα-τα-πλη-κτι-κά με το μικρό μαύρο φόρεμα μας; Χμ...δεν κακό.
Απλά κάντο σπίτι-αυτοκίνητο-μαγαζί...και δε θα καταλάβεις τίποτα!

Με τη παραμονή της πρωτοχρονιάς να πλησιάζει δε θα μπορούσα να μη σου προτείνω New Year's Eve Outfit! Αυτή τη φορά το outfit εχει καλσόν (αντε γιατί παγώσαμε!), παγιέτα να χορτάσεις και γούνινο παλτό για να σε κρατήσει ζεστή! Οταν φοράς μαύρο καλσόν με το φόρεμα σου...προτίμησε να επιλέξεις πέδιλο ίδιου χρώματος για να μην κάνεις έντονη αντίθεση. Αν και...στο συγκεκριμένο ντύσιμο ένα ασημί πεδιλάκι...δε θα ήταν άσχημο!?
Προσωπικά προτιμώ το μαύρο παρόλα αυτά...αλλά, όλα ένα γούστο δεν είναι;


Basics

  1. Φόρεσε το πέδιλο σου είτε με το πόδι γυμνό, με κάλτσα ή καλσόν. Ολα επιτρέπονται -πλέον!
  2. Αν επιλέξεις καλσόν συνδύασε το με παρόμοιας απόχρωσης παπούτσι. Δεν κάνει αισθητή τη διαφορά μεταξύ καλσόν και πατούμενου.
  3. Ξέχνα το πέδιλο όταν οι βαθμοι Κέλσιου κατεβαίνουν στους 3. Οχι...δεν είσαι Αγγλίδα. Αυτές  είναι τρελές!
  4. Αν επιλέξεις γυμνό πόδι, συνδύασε το πέδιλο με ένα παντελονάκι καλύτερα. Ξέρεις...εκείνο το τέλειο δερμάτινο σου με φλις εσωτερικό; Ξέρω...σα να ζεστάθηκες!
  5. Αν φοβάσαι να το τολμήσεις ξεκίνα με ένα peep toe μποτο-πεδιλάκι. Ενα πατούμενο όχι τόσο "ορθάνοιχτο", ευάερο και ευήλιο. Θα μπεις στο κλίμα της συνήθειας σιγά σιγά. Ξέρω...όλοι θέλουμε το χρόνο μας!
  6. Η καλύτερη ώρα της μέρας για να κάνεις την πεδιλο-εμφάνιση σου...είναι κάτω απο τον καυτό ήλιο! Σαφέστατα...

EXTRA

Το πέδιλο που λες...είναι αρκετά risky...αλλά φαίνεται να μας αρέσει. Ξεφεύγει πλέον απο τους κανόνες (μόνο καλοκαίρι!, όχι με καλσόν!) και μας δίνει την ευκαιρία να το χορτάσουμε λίγο παραπάνω. 

Προσωπικά θα το επέλεγα σε περιστάσεις που θα γνώριζα εκ των προτέρων ότι θα είμαι προφυλαγμένη απο το κρύο και δε θα αναθεματίσω τη τύχη μου για την αποτρίχωση που θα πάει τζάμπα για άλλη μια φορά...! Και αυτό, το λες πρόβλημα!


Και για πες...θα τολμούσες;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα