Testing bar

Κενό

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Cold Furry Moments



Αυτή τη Κυριακή αποφασίσαμε να πάμε εκδρομούλα!...και πως μ'αρέσουν οι εκδρομές φαντάζομαι το ξέρεις -αλλωστε σε ποιον δεν αρέσουν;
Η αρχική ιδέα ήταν να επισκεφτούμε το χιονοδρομικό του Καιμακτσαλάν για βόλτα...προς το παρόν αρνούμαι κάθε άθλημα στο χιόνι -έχω τραυματικό το παραδέχομαι-...και έτσι έμεινα στο σαλέ με τη καυτή σοκολάτα αγκαλιά, που ήταν ότι έπρεπε!

Στους - βαθμούς ευτυχώς επέλεξα να φορέσω ότι πιο ζεστό έχω. Το καινούριο μου (faux) γούνινο παλτό το οποίο ενώ αρχικά ήθελα να πάρω σε σκούρο, αποφάσισα να πρωτοτυπήσω με την είσοδο του νέου έτους και να επενδύσω σε μια ανοιχτόχρωμη απόχρωση -που προσέχω σα τα μάτια μου μη γίνει απο λευκή...γκρι!


Leather skinny κολαν με φλις επένδυση στο εσωτερικό! Οτι καλύτερο για τα κρύα αφού συνήθως τα δερμάτινα παντελόνια δε προσφέρουν ιδιαίτερη θερμότητα στα ποδαράκια μας. Και τα αγαπημένα μπλε ηλεκτρίκ crocs...ιδανικά για τα χιόνια, τα νερά, το κρύο και τις λοιπές χιονοδρομικές "κακουχίες"!

Αν έχεις, λοιπόν, και εσύ σκοπό να βολτάρεις σε μέρος με χιόνι και -2 βαθμούς φρόντισε να ντυθείς καλά!

Essentials
  1. Γουνινο παλτό, ή ενισχυμένο αντιανεμικό μπουφάν ιδανικό για τις συνθήκες.
  2. Οτιδήποτε σε φλις! Εμένα με έσωσε!
  3. Το πιο ζεστό, χουχουλιάρικο, οversized πουλόβερ ...ή φούτερ σου.
  4. Παπούτσια ειδικά για χιόνια. Ξέχνα τις "καλές" δερμάτινες μπότες σου που δε παθαίνουν τίποτα, ποτέ! Εκεί, μπορεί να πάθουν και να σε κουβαλάει ο καλός αγκαλιά μέχρι το καταφύγιο γιατί τα πόδια σου έχουν γίνει πάγος. Ναι μπορεί να γλυτώσεις την πνευμονία. Οχι, αυτό δε το έπαθες εσύ...αλλά εγώ.
  5. Σκούφος ή πλεκτή κορδέλα ή οτιδήποτε τελοσπάντων που θα ζεστάνει τα αυτάκια σου! Αλήθεια σου λέω...επιβάλλεται!
  6. Τέλος, αν επιλέξεις να φορέσεις την αγαπημένη σου γούνα...ρίξε μια ματιά στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο μέρος που θα επισκεφτείς! Υγρασία και γούνα...ΔΕΝ είναι καλός συνδυασμός. Στο λέω με σιγουριά, μιας και μετά απο 15 λεπτά στον εξωτερικό χώρο...έμοιαζα με μπεζ (πλέον) βρεγμένος σκύλος. #not



Fur Calliope / Leather Pants Stradivarius / Headband Accessorize / Boots Crocs


Kοινώς...Φασκιώσου!

Κρυωμένη, φασκιωμένη selfie!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Your Thoughts:

Αρχική σελίδα